Current track

Title

Artist

Background

Sugar Radio Show

Written by on 9. november 2022

Robin Schulz

Sugar Radio Show præsenteret af Robin Schulz bringer sine yndlingsnumre, seneste udgivelser og klassiske hits hver eneste uge på Danmarks Dance Radio Nr. 1, Head FM.
Det er kun få siden, at Robin Schulz første gang toppede de verdensomspændende singlehitlister med sit anerkendte remix af “Waves (feat. Mr. Probz)” og landede sit banebrydende globale uber-hit “Prayer in C (feat. Lilly Wood & The Prick)” praktisk talt en evighed i den 30-årige kunstners tempofyldte dansemusikkosmos! Med udgangspunkt i sin unikke blanding af house, elektro og pop har Osnabrück DJ og producer i mellemtiden etableret sig som Tysklands mest succesrige musikeksport i de sidste to årtier i rekordtid.

Lyt med hver tirsdag kl. 19.00 og lørdag kl. 23.00 (Central European Time)


Continue reading