Current track

Title

Artist

Background

In The Mix med DJ Chris J

Written by on 6. marts 2023

Hver uge bringer DJ Chris J dig de største EDM, Dance og house-numre direkte fra studiet i Danmark. Lyt med hver uge på Head FM.


CHRIS J ER DJ OG PRODUCER FRA DANMARK

Hans interesse for musik opstod efter et langt og anspændt forhold til sin musiklærer i folkeskolen, hvor Chris J som straf for sin ulydighed blev idømt flere år med ko-klokke samt kommentarer som: “… man får aldrig en karriere i musik ! …”
På trods af det er det faktisk næsten det eneste, Chris J har arbejdet på og levet af, siden han gik ud af folkeskolen. På hans personlige CV er et væld af natklubber og festivaler som DJ, samt en lang karriere som radiovært på nogle af Danmarks mest respekterede radiostationer.

MUSIKPRODUCENTEN, CHRIS J

Musikken er skabt i Chris J’s eget studie i en lille by uden for Silkeborg i Jylland. Det er her han bruger det meste af sin tid på at producere elektronisk dansemusik hver eneste uge.

Med udgivelsen af den forrige single ‘Chasing Scars’, ‘Can’t Shake You’ og hans seneste single ‘Give It’ To Me’ har Chris J virkelig fanget en ånd og lyd, der kan noget særligt, og mange flere er på vej til udgivelse i 2023.


Continue reading